joi, 30 mai 2013

Se scumpește berea pentru că Vanghelie studiază arta masajului Thailandez



Vanghelie studiază

Ce studiază Vanghelie? Di toati! Gramatică, limba engleză, limba franceză, limba thailandeză, masaje, și o face pentru polițiștii din sectorul 5. Băi, nu că trebuie să fac și eu ceva pentru copiii din Africa, voi bea o țuică pentru ei, după care voi defeca în parcul Cișmigiu pe niște flori! Sigur îi va ajuta, dar ce știu eu, poate Vangheliuț vrea să le facă masaje thailandeze polițiștilor și învață engleza ca să-i întrebe pe fiecare la sfârșit "hepi ending?". De ce învață și franceza e un mister. Poate pentru că francezii le au cu ale limbii și nu poți învăța le french kiss fără să știi le limba franceză.   
Vanghelie a mai precizat că îi va ajuta pe polițiști și se va gândi cum să-i ajute, în această ordine. Dragi studenți de la toate facultățile, învățați de la Vanghelie, întâi treceți examenul și după vă gândiți cum să-l treceți, mult mai eficient.  


Studiu: Patru din cinci români se plâng de nesimțirea conaționalilor 

Românii au bun simț, zic românii. Ei recunosc că au cu moderație dar tot au, au atât de mult că dau pe afară nesimțire, că de, are sens, iese nesimțirea afară pentru că nu mai are loc în organism.  
În afară de bun simț, românii consideră că mai au și generozitate, respect și politețe. Bă, ho, ia gata că ne lăudăm prea mult! Bineînțeles că nu vine nici unul să zică "io sunt nesimțit bă". Degeaba întrebăm oamenii pe stradă, astfel de comportament trebuie observat în sălbăticie. Cel mai bun exemplu e transportul în comun, atunci când sunt multe scaune libere și se deschid ușile ai zice că au involuat toți la ce viteză bagă și ce priviri disperate aruncă. Să nu mai zic de lucruri mocca, acolo chiar că e omor, ce-i ăla bun simț bă? VREAU SARMAUA!!! DĂ-TE DRACU DE IOBAG, DĂ-TE, HUUUOOO, DĂ SARMAUA, ERAM ÎNAINTEA TA! NA PUMNI BĂ! NA PUMNI! 

Noul cod fiscal, promulgat de Băsescu: Se scumpește berea 

Ce măăă? CE A FĂCUT BĂSESCU? Nenorocitul ăla, dar stai un pic că nu a făcut el noul cod fiscal, doar l-a promulgat. Ntz ntz, Realitatea, ce-i cu obiectivismul ăsta? În orice caz, berea? BEREA! Dacă nu a fost revoluție până acum, o să fie în curând. Păi ce dracu, întâi ne-au luat ăștia din UE micii, acum ne scumpesc berea? Așa ceva e inuman, merită făcută plângere la CEDO. Cum se așteaptă ăștia să fim membrii productivi ai societății fără bere și mici? E imposibil! 

A turnat detergent în fântâna arteziană din fața primăriei pentru a se răzbuna pe primar

Un tânăr a vrut să spele rușinea primarului din Bârlad cu detergent. Actul sfidător și să fim serioși, inutil, dar totuși amuzant, l-ar putea costa pe tânăr o amendă de până la 10 mii de lei. Pentru banii ăștia, mai bine îi turna detergentul pe gât primarului direct.  

Un poliţist din Covasna, cercetat pentru că a depăşit cota lunară de benzină cu 2 litri

Legea iar își dă singură în bot. De data aceasta corupția a învins , căci polițistul murdar, de benzină, până la sânge, și-a făcut 3 vile și a cumpărat vreo 3 afaceri cu cei 2 litri de benzină pe care i-a furat.  
Șeful poliției din Covasna a încercat să-i ia apărarea nemernicului spunând că nici măcar nu există cotă lunară de benzină.  
Cu toate acestea o comisie de disciplină a fost formată pentru a decide soarta individului, dar a fost dezbinată destul de repede, căci s-au intimidat de tot când au văzut fața fioroasă a unui tâlhar de zile mari. Rușine legea, iar ai lăsat legea să câștige! 

Călugări sancționați de episcopia Hușilor după ce au dat petrecere în mânăstire

O nuuu, oamenii lui dumnezeu sunt și ei oameni! Evident, nu asta e problema, problema e că sunt oameni în mânăstire, unde toți suntem inferiori și trebuie să-l servim pe dumnezo.  
Pedeapsa pe care au primit-o e oribilă! Unul dintre ei nu mai are voie să slujeasaca o lună și să spovedească doi ani întregi! Celălalt a primit o mustrare scrisă! O NUUUU, PEDEAPSA LUI DUMNEZEU E ORIBILĂ! DE CEEEE? Atâta suferință??? DE CEEE? 
Ce am învățat azi copii? Că dacă faci lucruri "necurate" în mânăstire și ești preot, primești mai puține responsabilități o perioadă. Dacă faci lucruri "necurate" la locul de muncă și ești prins, te dă șeful afară și probabil că o să putrezești și în iad.  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu