joi, 23 mai 2013

Bebeluș sinucigaș la Bacalaureat


Reguli stricte la Bacalaureat. Află ce poți lua cu tine în sală. 

Foarte cert e că nu îți poți lua zilele, cel puțin nu în sală. Conform rtv.net și anul acesta vor fi reguli foarte stricte la bacalaureat. Nu vei putea intra în sală cu manuale,însemnări, notițe și telefoane mobile. Cu alte cuvinte nu ai voie cu nimic după care poți copia, ca să nu ne mai complicăm, Lista asta ar trebui să includă și creierul, cea mai mare copiuță. Fiți foarte atenți să nu vă prindă ăștia când copiați din cap, că e jale. După, auzim pe la tembelizor că românii sunt deștepți și că au așteptări mari de la tineri anul acesta. Doamne ferește!   

Locul blestemat din Brăila unde 15 oameni s-au sinucis în ultimele 18 luni. 

Ia ghiciți bă, cum se sinucid proștii? Probabil vă gândiți acum "omule calmează-te, sunt niște oameni cu probleme, nu trebuie să-i insulți". La care eu vă răspund "Dați-i dracu de proști!" De ce? Pentru că se aruncă în fața trenului. În afară de faptul că există metode mult mai ușoare de a te sinucide și pe lângă faptul că nu cred că e foarte plăcut să te calce trenul, mai traumatizezi și mecanicul din locomotivă, care săracul va trebui să trăiască cu povara pentru restul vieții, probabil unii mecanici chiar o să dea vina pe ei înșiși. Să nu mai zic și de martorii din jur. Special pentru tipul ăsta de oameni ar trebui să se legalizeze eutanasierea. Dacă tot o să o facă, nu mai bine o fac curat și fără să traumatizeze pe nimeni? Oare cum o fi să cureți resturi umane de pe calea ferată?  

Bebeluș găsit într-un tomberon de către angajații de la salubrizare. 

Bă ce politically correct sunt ăștia. GUNOIERI le zice bă! Nu e ceva insultător, boier, oier, gunoier, mă-ta. Pfff, auzi "angajații de la salubrizare." Mâine poimâine în loc de "om de serviciu", o să-i zică "Omul care se ocupă cu salubrizarea la firmă". Dar să trecem peste. Un bebeluș!!!! Trăia, respira, la gunoi. Păi bine "fă, tuto!". Ok, recunosc, m-am trezit cam nașpa azi, mă doare capul și da, am boală pe proști azi, dar ziceți voi că n-am dreptate. Eniwei "BINE FĂ, TUTO!", nu mai bine aruncai tu un prezervativ acum 9 luni sau făceai un avort? Nuuuu, hai să aruncăm bebelușul la gunoi. Nu-i așa că l-ai întrebat dacă vrea la gunoi înainte să-l arunci și nu s-a plâns așa că ai luat-o drept aprobare? E adevărat că și tăcerea e un răspuns, dar nu la bebeluși, fă! De ce sunt convins că e vorba de o femeie? Păi, dacă era un bărbat, sigur era plângere depusă la poliție până acum, în cel mai rău caz e vorba de un cuplu. Deși refuz să cred că doi oameni au avut o discuție și au decis că asta e alegerea cea mai bună. Sper doar să o prindă sau să-i prindă pentru că nu merită să meargă liberi pe stradă, ăștia au nevoie de supervizare non-stop. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu