vineri, 24 mai 2013

Oile homosexuale cer eliberarea lui Beeecali


Fără homosexualitate și perversiuni la TV înainte de ora 24 

O nuuu! Ză gheiz ăghein! Încearcă să domine rasa umană și să ne convertească, a nu, stai un pic, aia e biserica. Deputatul Forței Civice, Dan-Cristian Popescu vrea să salveze copiii de ororile difuzate la televizor înainte de ora 24, adică vrea să salveze doar copiii care se culcă devreme. Pentru cei pe care îi lasă părinții să stea treji mai mult , e prea târziu. Acesta a vorbit și împotriva criminalilor și a tâlharilor din filme. Evident, că în filmele respective, sunt arătați într-o manieră glorificantă și nu se duc în cele mai multe cazuri la închisoare sau sfârșesc omorâți sadic. Sigur copiii asta vor! Băi și dacă mai aud argumentul homosexualității care se ia doar din priviri, cred că sparg capul ăluia care zice. Nea Popescule, uite cum stă treaba, unii se nasc homosexuali, alții nu, iar câțiva sunt doar puțin nedumeriți. Nu știu pe nimeni care a vrut să fie homosexual după ce s-a uitat la homosexuali la televizor, nu e dream job, prietene și nici alegere de viitor. La fel cum tu ai ales să-ți placă femeile, ah, stai un pic, că n-ai ales. Nici un bărbat nu a ales, ori le-au plăcut ori nu.  
Îndreaptă-ți căcatul! 

Un polițist vrea să înfieze bebelușul găsit în tomberon

Uitați, ca să nu spuneți că Ciudi e un cinic murdar la fund, vă dau și una cu hepi ending. Nu se știe încă dacă o să și reușească să-l înfieze dar sper să fie așa. 

Un deputat propune ca demnitarii să viziteze penitenciarele 


Deputatul PD-L, Florin Secară, puternic impresionat după o vizită la penitenciarul Rahova, vrea să îi invite și pe ceilalți demnitari la o plimbare romantică printre celule cu scopul de educare, ca să nu se ajungă la reeducare. Aproape bună ideea, dar dacă nu petrec măcar o săptămână acolo și nu cu tratament special, tot degeaba. Așa mai bine îi duci la grădina zoologică, pun pariu că animalele alea trăiesc în condiții mai nașpa decât ăia din penitenciar.   
 

Peste 50% din Bucureșteni vor eliberarea lui Becali 


Da-ți-i drumul lui Beeecali a spus poporul și eu am ajuns la concluzia că poporul e alcătuit din oameni simpli care mănâncă iarbă. Altfel nu se explică de ce au atâta simpatie pentru oier.  
Întrebați de ce ar trebui eliberat, 55% din respondenți au dat argument drept faptul că a trecut mult timp de la faptă. Ah, da, timpul, ar trebui să acceptăm faptul că a îmbătrânit drept pedeapsă nu? Cred că acum încep să-i înțeleg și eu pe cei care se aruncă în fața trenului. Dacă mi-aș lua zilele cred că și eu aș alege calea asta, nu de alta, dar vreau să mă curețe iubitorii lui Becali de pe șine. 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu