luni, 11 februarie 2013

Metodă eficientă care prezice durata unei relații


Ce-mi plac cuvintele trâmbițate de media precum "crimă" "senzațional" "top" și "studiu". Cel din urmă, mai rar întâlnit, e de cele mai multe ori un rahat care a petrecut o perioadă îndelungată într-o mașină de spălat fără prea mult detergent. Adică conținutul e peste tot, n-are nici un sens și chiar dacă miroase un pic a trandafiri sau altă aromă de detergent, tot mirosul de rahat e prevalent. 

Un astfel de "studiu" găsim pe realitatea.net, un studiu făcut de universitatea Brown din SUA. 
Prin acest studiu s-a descoperit o metodă revoluționară de a afla cât de mult va dura relația unui cuplu. Păi cum? Foarte simplu, cu ajutorul unei tomografii. Tomografia îți analizează activitatea creierului în timp ce te gândești la iubit sau iubită după caz, și în funcție de unde e mai mare activitatea în creierul matale așa își dau și ei seama dacă tu și jumătatea curentă veți rezistă câțiva ani sau deloc. 
  
Nu știu dacă are rost să zic că metoda asta ușoară și eficientă e echivalentul a face pișulică într-o sticlă și a căra-o cu tine peste hotare pentru a o vărsa în WC în același timp ce îți eliberezi prostata ca să vezi dacă are aceeași culoare când ești în altă țară.  
Da, e interesant faptul că în urma studiului s-a aflat că...stai un pic, ce s-a aflat? Habar n-am. Articolul, nu binevoiește să ne spună. Tot ce ni se spune e că tomografia e echivalentul lui Baba Țoacla care citește viitorul în cafea, doar că, probabil mai scumpă (tomografia nu Baba Țoacla). Mai bine, luați naibii un pix și scrieți pe o foaie ce cuvinte vă vin în cap când vă gândiți la iubită și dacă pe listă găsiți "enervantă, dusă, mincinoasă sau boala dușmanilor" e timpul să vă reorientați capetele, da, ambele, în altă direcție. 

Sursa: realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu