miercuri, 2 ianuarie 2013

Top 10 urări pentru 2013


La mulți ani chestiimdaeri, ok, sună nașpa, dar măcar e unic? E? E? Aveți dreptate, sună mult prea nașpa, deci: La mulți ani cititori ai blogului! Sper că ați avut o petrecere de revelion extraordinară și cu mult sex de revelion în ghenă. Cum a fost? V-ați trezit din beție? Dacă ați leșinat, v-au desenat ăștia penisuri pe frunte conform tradiției? Oricum a fost, vreau să vă urez lucruri care nu v-au fost urate de nimeni până acum și care sunt foarte importante: 

1. Flatulențe silențioase. Anul acesta vă urez să fiți niște ninja basinosi de neoprit. Să nu vă audă nimeni dar să vă simtă prezența toată lumea.  

2. Flatulențe uscate. Dacă prin absurb vă scapă una umedă, evitați să începeți a cânta "Oops,I did it again!" Of, ce bătrân mă simt că știu de melodia asta, ce ascultați voi tinerii mai nou? Evitați să cântați precum Lady Gaga: "Caca, Oh la la" 

3. Furazolidon din belșug. Să nu rămâneți niciodată fără, nu aș vrea să aveți o zi de cacao. 

4. Să prindeți loc pe scaun în tramvai sau în autobuz. Păi, ce rost are să împingi 3 oameni și să te împiedici de trepte ca să vezi o babă de 100 de ani cum stă pe scaun uitându-se la geam doar pentru că a fost mai rapidă și ți-a luat locul, chestia asta nu-i normală, prieteni, mai ales dacă ai nevoie la baie! 

5. Să nu găsiți viermi în mâncare. Știu că au proteine dar te gâdila unde nu trebuie la ieșire. 

6. Să nu rămâneți fără baterie la telefon când sunteți pe WC. Doamne ferește să o pățiți că după trebuie să citiți eticheta de pe șampon și <<SPOILER ALERT>> e vorba de foarte multă aloe vera.

7. Hârtie igienică din belșug. Cu toții știm oroarea de a rămâne fără hârtie igienică fix în mijlocul actului și trebuie să ne ștergem cu bluza sau cu pantalonii. Ce oribil! Dar e ok, cică petele de culoare sunt la modă din nou, Așa că nu-i bai. 

8. Cozi mici la magazine, mai ales dacă vă doare burta. 

9. Eco toilet-uri curate. Se întâmplă rar, dar dacă tot vă faceți nevoile în public, măcar să nu iasă copilul unui boschetar din wc într-un moment inoportun.  

10. Scaune comfortabile.  De ce nu? Să doară popoul aiurea? Nu doresc nimănui !

Știu că acum probabil aveți impresia că acesta e un blog de căcăcioși, dar vă asigur că nu e adevărat. Exact asta încercam să evităm! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu