duminică, 30 decembrie 2012

Unde să faci sex de revelion

Dacă v-ați gândit că sexul din noaptea de revelion se face într-un spațiu liniștit, călduros și confortabil alături de persoana iubită, sunteți defecți, bă! Eva.ro vă învață cum se face, așa că ochii deschiși și creierele în stand-by. Ținând cont de ce urmează, ar fi fost mai bine pe off, dar mi-e că nu vă oxigenați cum trebuie și vă legumizati de tot. 

Ești la un party de revelion și toți ți se par plictisitori cu băutura, dansul și mâncarea lor? Atunci ai nevoie de sex, și nu orice sex, sex de ANUL NOU! Sex sex sex, scuze, trebuie să atrag și eu cititori cumva, sex. Și pentru că e anul nou, trebuie să fie ceva extravagant! Ai dotările din natură la tine? Tipa  pe care ai luat-o cu tine la dans tocmai a leșinat de beție și te întrebi, oare unde o să o târăști ca să îi faci noaptea mai specială? Păi nu te mai întreba că eva.ro îți sare în ajutor cu 5 locuri "speciale" în care să îi oferi tot ce-i lipsea din viață: 

1. În garaj. Pentru săracii care n-au garaj nu-i problemă, ghena sau dulapul din dormitor sunt la fel de bune. Dar dacă te găsești pe la vreo vilă cu garaj, ia-ți inima în dinți și cere-i proprietarului cheia, siguuur nu i se va părea dubios deloc și poți să-ți împrăștii sămânța peste tot prin garaj, dacă știi ce vreau să zic, clipeală, clipeală. 

2. În spatele unei clădiri. Dacă n-ai garaj, nu-ți place ghena dar îți plac țurțurii în fund și vecinii curioși, ieși afară acolo unde își fac nevoile toți bețivii, adică în spatele blocului. Mirosul de urină te va motiva să termini prematur pentru ea, dar exact la țanc pentru aplauzele vecinilor.  

3. În sala de fitness. Dacă n-ai sală de fitness, nu e problemă, bagă un dvd de fitness când nu se uită nimeni și prefă-te că dai din craci ca ăia din video. Femeia va fi atât de impresionată și va considera că ai dat dovadă de atâta talent încât sexul nici nu mai e necesar...vreodată. 

4. În parc. E locul perfect pentru orgiile boschetărești. Cine știe, poate printre bărboșii care vor apărea din boscheți poate apare și o bărboasă să facă lucrurile mai interesante. 

5. În camera alăturată. Trucul e să faci să pară că nu se întâmplă nimic interesant, face-ți-vă fiecare o gaură în blugi și prefaceți-vă că aveți simultan o criză de epilepsie unul deasupra celuilalt. Mai greu la garsonieră, nu cred că va fi de acord vecinul, dar e revelionul și nu trăiești decât odată așa că dă-i una în cap și fă-ți și tu în același timp, de cap! 

Mult succes și vă felicit in avans:


Sex. 
Sursa: eva.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu