joi, 27 decembrie 2012

Femeile își pierd "libidăul" pe zi ce trece.


Pe realitatea.net avem un articol despre femeile care n-au chef de sex, care, pentru mulți bărbați par a fi în număr de 100%. 

Articolul începe foarte promițător: "Studii efectuate în Europa sau America" 
Hopa, țâââârrrunde sunt efectuate aceste studii? Adică nici voi nu știți? S-a pierdut sursa pe drum? Autorul are Alzheimer? Ce naiba s-a întâmplat? 
Indiferent de locul în care au fost efectuate aceste studii, s-a stabilit că între 30 și 50% dintre femeile cu vârstele cuprinse între 0 și 150 de ani s-au confruntat în viață cu scăderea sau lipsa apetitului sexual. Îmi imaginez, cu așa o varietate de vârste în aceste studii, cred că au fost foarte interesant de efectuat. Îmi place partea unde nu e citat nici un studiu, nu se știe nici măcar pe ce continent au fost făcute, care este vârsta participanților sau eșantionul. Presupun că la realitatea.net un studiu= chestiile alea unde e multe procente. Dar hai să trecem mai departe. 

Mai încolo în articol aflăm că testosteronul sau mai degrabă lipsa lui ar fi de vină. Cel puțin așa zic mulți experți din America sau din Europa sau poate din Australia, nu se știe exact. Se spune că femeile ar avea mai mult testosteron doar în tinerețe. Acesta scade foarte mult până la vârsta de 45 de ani după care tot scade dar mai încet. Wow, foarte interesant, dar mai interesantă e această formulare: "Producerea hormonului este stimulată de actul sexual, astfel că totul devine un cerc vicios." Stați un pic, problema era lipsa apetitului sexual. Sexul creează testosteron, mai mult sex înseamnă mai mult testosteron deci lipsa de sex e defapt un cerc vicios care duce la lipsa apetitului sexual. Judecând după exprimarea celor de la realitatea.net, se înțelege că sexul e cercul vicios și nu altfel. Drept concluzie doresc a îmi băga țelina în ai voștri vagi jurnaliști.

Sursa: realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu