joi, 3 ianuarie 2013

Ce spun sânii despre personalitatea femeilor

Răspunsul corect ar trebui să fie nimic, dar jurnalul.ro mă contrazice și oferă un ghid ajutător pentru amatorii de tentativă de viol. 

Bărbații, experți în tot ce mișcă dar și în tot ce stă, au stabilit că există o legătură puternică între forma și mărimea sânilor femeilor și personalitatea acestora.  Piero Lorenzoni, un bărbat expert dar și sexolog le dă dreptate restul bărbaților, adăugând că sânii pot dezvăluii și zodia din care face parte femeia. Un sexolog care se ghidează după zodiac, sună atât de plauzibil că am ajuns la concluzia că Big Foot și extratereștrii  sunt și ei adevărați că altfel nu se poate. În orice caz, hai să discutăm formele. 

1.Forma de pepene. Sunt niște gagici mâncăcioase. Mare atenție la pepeniste, dacă le chemați pe acasă să ascundeți repede mâncarea că dispare imediat. Pepenistelor le place să fie răsfățate și admirate dar aparent urăsc sexul pentru că sunt prea ocupate cu mâncatul și orice altă activitate e timp pierdut în care nu mănâncă.

2.Forma de lămâie. Lămâistelor, spre deosebire de orice altă ființă de pe această planetă, le place viața. Sânii lor au fost categorizati drept "obraznici" și văzuți de nenenumarate ocazii în timp ce săreau și se bălăngăneau ca niște nesimțiți.   

3.Sânii în formă de ananas. Ananistele sunt niște carieriste ordinare dar în același timp sunt iubitoare. Și pentru că sunt atât de plictisitoare și insuportabile, dacă prind un bărbat, nu-i mai dau drumul toată viață.

4.Sânii în formă de grapefruit. Cu grapefruistele trebuie să o iei ușor, căci sunt timide și pot să o ia la fugă când nu te aștepți. Recomand a le prinde de sâni ca să nu scape așa ușor și a le mângâia ușor pe scarfalie pentru că le place tandrețea.

5.Sânii în formă de portocală. Portoricanele, spre deosebire de restul femeilor de pe planetă, se trag din Eva și sunt foarte jucăușe dar preferă mai degrabă o portocală decât sexul. 

6.Sânii mici în formă de cireșe. Cireșarele sunt inteligente, că de, nu le trag sânii în jos.

7.Sânii în formă de pară. Paristele iubesc sexul dar sunt religioase. Dacă vreți nebunie în viață, luați-vă o paristă.  
Doresc a îmi cere scuze față de femeile care citește articolul (Știu sigur că e sub 50) și să le asigur că versiunea mea a articolului doar scoate în evidența ignoranța din original. Eu nu discriminez când vine vorba de forme, sunt adept al gândirii "Orice scorbură merită scobită". 

Sursa: jurnalul.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu