duminică, 16 decembrie 2012

TIMPUL NU VA MAI EXISTA PE PĂMÂNT


Da, este adevărat, timpul s-a săturat! Urmează să plece în Constanța, Bali sau în Ibiza într-o vacanță  permanentă, în orice caz, vorba "out of time" nu a fost niciodată mai relevantă! 

Dar ce s-a întâmplat? L-a speriat DD, Băsescu sau Becali? De ce pleacă timpul? Unde se duce timpul? De ce trece timpul? Cred că ne întrebăm cu toții. Uite că vine și răspunsul de la evz.ro, unde o jurnalistă cu numele de Roxana Roseti (lol, dau titluri oricui zilele astea), la naiba, cred că mă autoproclam jurnalist, de ce nu? O SĂ O FAC! O SĂ O FAC! Ah, scuze, am uitat că capsu' e acceptabil doar în titlu. 
Revenind la subiect, o jurnalistă de pe evz, care s-a plictisit să scrie de  lady gaga, a decis să ne ilumineze cu un articol științific despre cum trece timpul. Ohoo, o să fie interesant! 
Articolul intitulat "Timpul terestru NU VA MAI EXISTA. Trăim MAI PUȚIN decât ne imaginămm" e unul mult prea științific pentru mințile voastre simple, așa că mă voi sacrifica eu și vi-l voi explica. Deci frecvența de oscilație pe constanta lui Schumann, a influențat raza de acțiune de 8hz constatată pe unde de frecvență a oamenilor în anii 1970. Creierul uman e creier și a încercat să înțeleagă această schimbare dar nu i-a mers pentru că e uman. Specialiștii spun că defectul e permanent și că polii magnetici se vor schimba între ei, precum partidele de la putere din România, lucru care va oscila strâmb în undele umane care zboară prin ionosferă unde se află o cavitate magnetică unde specialiștii dentiști nu pot ajunge. Acest lucru a fost prezis de Mayași care au mai prevăzut și venirea pe pământ a lui Lady Gaga și Justin Bieber, a, și era să uit, apocalipsa, deci totul se va întâmpla. Problema mare va fi atunci când cavitatea magnetică se va umple de carii, moment în care va fi timpul ca timpul să plece și deci vom avea 0 ore în loc de 24. Și dacă asta se întâmplă, plecăm în altă dimensiune, una poetică! 
Wow, deci, cool story Roxy,pot să-ți spun Roxy nu? Sună mai credibilă povestea dacă vine de la o Roxy, hmm, Roxy, cred că o să-mi numesc pisica Roxy. Dar stai că are nume deja pisica, hmm, gata, gata, știu! Îmi voi numi fundul Roxy, deoarece din el ies chestii la fel de interesante ca din Roxy. Păi măi, Roxy, timpul este o unitate inventată de oameni, Timpul nu există! Cât despre ce înseamnă timpul pentru pământeni, păi 24 de ore e durata de timp în care pământul se învârte în jurul axei sale. Să zici că 24 de ore vor deveni 0 ore e ca și cum ai spune că pământul nu se mai rotește. Nu cred că mai are rost să zic cât de improbabil e să se întâmple acest lucru. Ce are rost însă să zic, e că Roxy ar trebui să se ivească mai des la toaletă și mai puțin în public, de față cu toată lumea. La care Roxy mă refer oare? Nu știu, cred că amândouă. 

Sursa: evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu