miercuri, 19 decembrie 2012

Ce este dependența de iubire


Din ciclul "hai fatăh mai repede că închide la coafor", kudika.ro ne prezintă un articol despre dragoste intitulat "Drogul dragostei: Dependenta de iubire". E clar, articolul ăsta ne va lumina, ne va deschide mințile, vom transcende forma umană și vom deveni zei în miniatură, experți în dragoste. 
  
Din păcate, în loc să scrie un articol, Lucia, autoarea, căruia îi vom zice Lucica (sper că nu se supără) a confundat site-ul kudika cu jurnalul propriu sau ținând cont că a semnat la sfârșitul "articolului" cu numele Mirabela, probabil a vrut să se răzbune pe respectiva. 

În orice caz, vom analiza opera literară făcută de Miri și/sau Lucica operă ieșită din adâncurile banalului penibil,. Ca nimeni alta, autoarea ne explică cum l-a iubit pe unul cu numele de Vlad, care i-a dat papucii, cine știe probabil pentru că scria online despre performanța lui în pat. Copleșită de emoții nu a știut ce să facă cu viața ei, așa că s-a îndopat cu ciocolată, dar nu a reușit să-și astupe găurile negre, lipsurile emoționale cauzate de Vlad. Așa că domșoara a slăbit 14 kile și a început să socializeze. S-a fardat, s-a rujat și a devenit o fandosită de club, pe unde toți ratații îi cereau numărul de telefon dar erau ratați, așa că s-a combinat cu altul pentru o săptămână dar nu o satisfăcea și a decis că viața de club nu mai e de ea și a zis să-și încerce norocul la agățat la facultate, unde l-a întâlnit pe unu Constantin care era perfect că după ce au fost împreună două zile, deja era la status pe facebook trecut "In a meaningful relationship" bla bla bla. Spre sfârșit ne explică cum Constantin e perfect și sunt foarte fericiți împreună dar Luci/Miri nu-și dă seama pentru nimic în lume dacă îl iubește pe Constantin sau iubește să fie într-o relație. 
Păi măi Luci/Miri, dacă te-ai obișnuit să fii căutătoare de atenție, ca să nu folosesc echivalentul în engleză precum prietena ta obsedată de englezisme, normal că-ți pui astfel de întrebări. Ce-ar fi să nu-ți mai speli rufele în public și să-ți discuți problemele cu iubitul tău? Hai fuguța, înainte să vadă ce aberezi pe net. 

Sursa: kudika.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu