joi, 13 decembrie 2012

RCS-RDS s-a șters la fund cu petiția Discovery

După ce RCS-RDS a decis să scoată canalele Discovery din grila sa de programe, cei de la Discovery ce au zis: Hâ hă! Vă arătăm noi vouă, ungurilor!  Așa că le-au trimis celor de la RCS-RDS 20 de cutii în care se aflau 30 000 de exemplare semnate ale petiției online "Vrem Discovery pe RCS-RDS". Din păcate/fericire/cui îi pasă, cei de la RCS-RDS au refuzat să primească coletele și le-au trimis înapoi cu mesajul: "Ducă-se pe pustiuri". Ok, recunosc, ultima parte am adăugat-o eu.

Sunt curios, cărui chel de la Discovery i-a sclipit scăfârlia, sau mai degrabă cine e asinul care a decis că e o idee bună să strice 30 000 de hârtii pentru așa ceva? Măcar dacă toți pomii ăia care au murit ca să-și tipărească ăștia petiția ar fi murit cu un scop, dar degeaba. Acum ce se întâmplă cu toată hârtia aia, sper că măcar o duc la reciclat sau fac avioane din hârtie  ca să arunce în sediul RCS-RDS cu ele, poate cedează după vreo 2-3 zile de asediu.

De ăștia de la RCS-RDS ce să mai zic? S-au șters la fund cu petiția și i-au salutat pe cei de la Discovery precum i-au salutat scoțienii pe englezi în Braveheart, tot cu fundul. De ce oare nu mă miră? RCS-RDS are peste 2 milioane de abonați, 30 000 nu înseamnă mare lucru pentru ei și mai mult ca sigur că sunt mulți care au semnat petiția și trăiesc în aceeași gospodărie, deci un singur contract pe mai multe persoane. 

Probabil vă întrebați de ce nu le iau apărarea celor de la Discovery, care sunt discriminați săracii. Păi e foarte simplu. Din cauza asta: 


Sincer, nu duc lipsa.



Sursa: antena3.ro

Un comentariu:

  1. Pacat... Iubeam canalul ala. Acum sunt nevoit sa ma uit pe National Geographic.

    RăspundețiȘtergere