marți, 13 noiembrie 2012

MILIOANE DE OAMENI PLÂNG CÂND VĂD ACEST TITLU SCRIS CU CAPS

ESTE ADEVĂRAT! Oops, nu mai sunt în titlu, trebuie să-mi dau și eu seama. AH DAR CE CONTEAZĂ!  



EI SUNT CU ZÂMBETUL PE BUZE DAR ÎN ACELAȘI TIMP VOR AVEA DE SUFERIT PENTRU CĂ CE S-A ÎNTÂMPLAT E TRAGIC !! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  
EI FAC POZE ȘI ALȚII SUFERĂ, NU ESTE NORMAL CE SE ÎNTÂMPLĂ, E CEA MAI TRISTĂ CHESTIE CARE S-A ÎNTÂMPLAT VREODATĂ ÎN ISTORIA TUTOROR OAMENILOR CARE AU TRĂIT PE ACEASTĂ PLANETĂ ȘI NU NUMAI!!!!!!!!!!! 
UITAȚI-VĂ LA EI CUM RÂD ȘI HABAR N-AU CÂT DE MULT VOR SUFERI!!!!!!!!!!!!!! ESTE INIMAGINABIL ȘI INCOMPUTATIONALOVIZIBILOTRISTABILONEADEVARABIL CE SE ÎNTÂMPLĂ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
NU CRED CĂ EXISTĂ SUFICIENTE PUNCTE DE EXCLAMAȚIE CA SĂ EXPLICE GRAVITATEA ACESTEI ȘTIRI DE PE ANTENA3.RO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Of, scuze, am luat-o puțin razna, dar mă enervează la culme articolele cu titluri precum acesta.
Adică ce să înțelegem, că milioane de oameni plâng când îi văd pe ăștia că râd? Să înțelegem  că acei oameni din imagini sunt niște nenorociți care se distrează pe seama mizeriei altor oameni? Hai să-i urâm în grup! HUOOO!!! 

Ce s-a intamplat defapt? 

Veneția a fost inundată. Inundație care pune în pericol foarte multe clădiri istorice și viețile celor care trăiesc în jur. Cei din poze sunt turiști, care tot ce fac e să încerce să-și salveze ce a mai rămas din vacanță. 

De ce este prezentată astfel știrea?

Pentru că DAIA! Cu siguranță nu este un motiv inteligent. Poate maimuțele care intră pe site sunt atrase de hiperbole ridicole și dau click în disperare generând un duș de bani care curge șiroaie pe angajații antena3.ro ceea ce-i motivează să scrie în continuare. Să sperăm că se înfundă canalul și îi inundă și pe ei ca pe Veneția. 

Sursa: antena3.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu