duminică, 7 octombrie 2012

Shaorma scade inteligența



Conform unui studiu american, efectuat într-un subsol și găsit pe stradă, hrana hipercalorică (adică cu multe calorii) scade inteligența, sau cel puțin așa spune site-ul antena3.ro, care a găsit informația pe site-ul RTL, pardon Agerpres, care la rândul lor au găsit informația pe site-ul RTL. Hmm, RTL nu era televiziunea aia daneză? Să vedem unde ne duce linkul de sursă de pe Agerpres. Aparent nicăieri, pentru că nu există. În orice caz, îi vom crede pe cuvânt de data asta. Măcar pe Agerpres aflăm că este vorba de cercetători de la Universitatea Washington și nu un jurnalist plictisit care s-a autointitulat cercetător din lipsă de material,care scoate informații din fund pentru a nu fi dat afară că nu scrie nimic interesant, oh wait... 
  
  
Alimentele foarte grase reduc irigarea creierului 
  
Vreau să vă gândiți la asta, fix înainte să băgați shaorma aia mare  pe gât. Din cauza ei, creierul vostru va ajunge precum câmpul unui țăran din România, adică secătuit și abandonat, și vă veți întreba: De ce naiba n-am luat cu de toate? Adică e același preț și e mai mare dar,a, stai, nu-mi place ceapa, dar tot ar mai merge o porție de cartofi prăjiți cu usturoi, yummy! 
  
Se știa că felurile de mâncare grase duc la creșterea greutății. 
  
Mind=Blown. Bravo Agerpres, ați descoperit ceva ce nimeni altcineva nu știa! (nici nu mai citez antena3, având în vedere că tot articolul lor e copy paste de pe Agerpres.) Sunt convins că dacă ne-ar fi furnizat cineva această informație acum 50 ani, n-am mai vedea pe stradă nici un om gras. Ce păcat! s-a dus naiba rasa umană, ce ne vom face acum??? E prea târziuuu, prea târziuuu! "sadface" /sfârșit de dramatizare. 
  
Restul articolului mai zice ceva de șoareci, laboratoare și Elodia dar nu mai intru in detalii. Concluzia: Shaorma ne tampeste lol! 

Surse: Antena3Agerpres

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu