sâmbătă, 6 octombrie 2012

Sfaturi pentru o viață sexuală "minunată" a la Cancan



Pentru că aspir la a avea un blog de succes, m-am gândit că ar merge ca topic de discuție, sexul.  
Din păcate, google e foarte anti vulgaritate și puțin cam pudic și mă amenință cu închisul contului 
la prima abatare așa că voi încerca să mă abțin de la acestea și să fac un articol constructiv și educațional.  
Evident, judecând după titlu, numai asta nu are cum să fie, dar aici vă înșelați și o să va demonstrez 
contrariul în cele ce urmează. 
  
Cancanul, o mină de idei bune care nu rămâne niciodată fără materie primă, ne explică care sunt cele trei greșeli pe care majoritatea tipelor (căci bărbații sunt perfecți-se stieee!) trebuie să le evite. 
  
Număru' unu: Hainele confortabile

E foarte plăcut să porţi acele pijămăluţe pufoase şi confortabile, dar, ca să fim sincere, unul dintre motivele pentru care partenerul sau soţul tău îşi pierde interesul, este tocmai outfit-ul tău de somn. Aşadar, dacă vrei să schimbi un pic lucrurile în viaţa ta sexuală, pune deoparte acele pijamale şi poartă, din când în când, ceva provocator şi sexy

Femei care poartă haine confortabile? Ce dracu? Și eu care credeam că deja e un adevăr social acceptat in unanimitate că femeile NU au voie să fie confortabile. Fără tocuri, fuste mini, și haine super mulate nu poate fi vorba de o femeie.  

Conform Cancan (apreciez că ei sunt sursa, ținând cont că nu binevoiesc niciodată să scrie de unde au informațiile) pijamalele femeilor sunt tare plictisitoare pentru bărbați și trebuie schimbate în haine sexy, cel puțin din când în când. Tot ce pot să zic e "right on!" Tocuri și blugi mulați "all the way" înainte de sex, sau culcare, sau preludiu, nici nu mai știu. Aparent după ce ți-ai pus pijamalele e timpul pentru sex. Eu n-am de unde să știu, Cancan se laudă că știe, așa că-l voi lua de cuvânt, sau o voi, cancan e fată sau băiat? Poate e neutru, un cancan, două cancane, deviez de la subiect deja, să ne uităm cine a scris articolul. Ana Tepsanu e autoarea, deci o ea. Multe de zis nu prea mai am, dar sper că vorbește din experiențele proprii, din păcate nu prea dezvoltă subiectul așa că merg și eu mai departe la greșeala număru' duo: 
  
Nu ai inițiativă. 

Nu trebuie să aştepţi ca iubitul tău să te roage să faceţi sex sau dragoste. Implică-te, treci în pat şi ia-l şi pe partenerul tău cu tine. 

Nu trebuie să aștepți să fii invitată la sex, ci trebuie să preiei inițiativa, la fel ca oamenii care se bagă în 
fața cozii, hmm, mă întreb, oare citesc și ei Cancan? Țineți minte doamnelor, nu e suficient doar să vă băgați în față, dacă nu ați și terminat primele, tot degeaba. 
  





Greșeala cu număru' trei: Critica 

Trebuie evitată cu orice preţ. Cel mai puţin incitant este să-i spui iubitului tău ce să NU facă şi ce nu-ţi place.

Evită să-i spui prietenului ce să nu facă și ce nu-ți place, lasă-l să experimenteze și el un viol măcar. Pff, 
unele femei, atât de egoiste, zi-le Ana! Zi-le cum să stea acolo îmbrăcate ca niște prostituate în propriul pat și  să tacă din gură când nu le convine. Pfff, ce mai lipsește la articolul asta e bucătăria și aparatul de sandwich-uri. 

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu