vineri, 19 octombrie 2012

OZN-urile e printre noi



Un OZN a fost văzut în Scoția (cică). Realitatea.net clasifică explicațiile date de autorități drept penibile. 

Care-i faza?
Păi o femeie de 50 de ani a văzut luminițe pe cer și a decis să scoată cel mai prost telefon din casă și să filmeze și, ce surpriză! Ce se vede în filmare, nici 1000 de experți nu ar putea spune din cauza cartofului cu care a fost filmat OZN-ul.

Ce mi s-a părut interesant, în schimb, sunt următoarele fraze luate de pe realitatea.net: Purtătorul de cuvânt al Aviaţiei Civile, Tony Finnegan, a declarat că putea fi un avion militar. "Nu am putut afla ce avioane au zburat în zonă la acea oră, însă, săptămâna trecută, activitatea aurorelor boreale a fost intensă, aşa că poate fi o posibilitate", a spus Finnegan.

Stai un pic, ce poate fi o posibilitate, un avion militar? și ce legătură are avionul cu aurorele boreale? Trebuie să săpăm mai adânc. Ia să vedem, realitatea.net are ca sursă la știrea asta jurnalul.ro. Pe jurnalul.ro găsim mai multe detalii despre acest eveniment extrem de banal și aceeași declarație care nu prea are sens. Aveau dreptate cei de la realitatea că autoritățile au dat explicații penibile. 

Hmm, dar ce-i asta, jurnalul.ro are ca sursă Daily Mail. Ia să vedem noi la ei pe site, poate găsim o declarație mai detaliată. Și ca să vezi, pe dailymail.co.uk găsim și declarația adevărată și anume "Ar putea fi o aeronavă ușoară sau un avion militar, dar la 2 dimineața este improbabil să fie vorba despre o aeronavă civilă. Nu am putut afla ce aeronave au fost în zonă atunci, dar săptămâna trecută aurorele boreale au avut o activitate ridicată și presupun că ar putea fi o posibilitate." 

Deci putem trece explicațiile penibile pe seama jurnalismului de rahat de pe jurnalul.ro și realitatea.net. În ceea ce privește OZN-ul vă las o poză cu niște comentarii luate de pe jurnalul.ro ca să vă lămuriți singuri despre adevăr. 

Sursa: realitatea.net


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu