vineri, 19 octombrie 2012

Femeile de serviciu preiau atribuțiile medicilior

Din cauza lipsei de doctori, care au plecat toți peste hotare, femeile de serviciu și-au asumat răspunderea și au început să preia atribuțiile doctorilor. Astfel la Constanța, tanti Leana, femeie de serviciu de carieră a vaccinat zeci de elevi și, spun unii, a băgat o elevă în spital, dar sunt convins că sunt hateri și că femeia a făcut totul corespunzător. 

Eleva care a fost dusă la spital, avea febră și atunci când i s-a administrat vaccinul a intrat în șoc anafilactic. Cel puțin așa spun haterii și mi se pare o aberație, adică vaccinurile vindecă oamenii, cum să îi bage în spital, e absurd! Lăsa-ți-o pe tanti Leana că n-a făcut nimic! Ce? Riscă pușcărie? Nu se poate așa ceva! FREE TANTI LEANA! FREE TANTI LEANA! 


 Doctorul, responsabil cu vaccinarea, riscă și el o doză de pârnaie și pe bună dreptate! Eu zic să primească două doze de pârnaie, adică și doza lui Tanti Leana, care dintr-un simț de responsabilitate incomensurabil, s-a oferit să le facă elevilor vaccinul în locul doctorului care suferă de o boală cronică incurabilă, lenea. 


Așa că, atunci când vă întrebați, unde naiba e femeia de serviciu și de ce n-a dus gunoiul de două zile, tăceți dracu din gură că face un triplu bypass acum, gunoiul poate să aștepte. 


Sursa: realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu