joi, 18 octombrie 2012

Sfidarea supremă a ungurilor


Într-un act de sfidare supremă, ungurii din Harghita, au postat pe site-ul oficial al Inspectoratului Școlar Județean mai multe anunțuri, valabile exclusiv în limba maghiară, deși este ilegal. 

"Cum au putut?"Se întreabă unii oameni. Eu nu pot decât să speculez dar cred că au făcut-o cu ajutorul tastaturii și a mouse-ului, probabil au folosit și internetul, dar nu putem fi siguri. 
  
Hai măi ungurași, site oficial al guvernului țării, pls, puțină atenție. Nici mie nu-mi convenea când comentau profesoarele la școală că vor temele redactate într-un anumit fel, dar tot o făceam. Știm că nu vă place că trăiți în România și că aveți boală pe noi, dar hai, puțin efort, că nu scăpați nici voi de noi, nici noi de voi și cu cât sunteți mai ai naibii cu atât capătă lumea mai multă ură pe voi și nu văd rostul. 

Sunt conștient de titlul exagerat, dar puteți da vina pe cei de la adevărul.ro pentru asta. Nu cred că e vorba tocmai de o sfidare, ci mai degrabă de ignoranță. Asta nu scuză fapta, dar la cum începe articolul de pe adevărul, ai spune că au năpustit asupra românilor și i-au linșat mișelește. Și nu înțeleg de ce ne luăm de o întreagă categorie de oameni pentru fapta unuia sau a câtorva, e stupid și discriminatoriu. 

Sursa: adevarul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu