miercuri, 5 iunie 2013

BOR vor în Constituție ca să nu fie sodomizați de unguri


Primarul din Sfântu Gheorghe: Ziua de 4 iunie zi de doliu. Maghiarii s-au culcat seara în Ungaria, iar dimineața s-au trezit în România 

Sărăcuții de ei, cum s-au teleportat, nu pot decât să empatizez cu ei. Dar când s-a întâmplat chestia asta? Ah, prin 1920, ce ienupărul meu? Practic, ieri alaltăieri s-a întâmplat și ei încă suferă. 
Primarul Antal Arpad, a mai declarat că autonomia ținutului secuiesc e singura posibilitate ca maghiarii să se simtă confortabil în România. Păi bă Antalică, de ce n-ai zis tu așa de la început? Am un răspuns simplu pentru tine: NU! Nu, gata, lăsați-o naibii cu autonomia, adică poate îți aduce voturi discursul ăsta de la boșorogi, dar gata, ajunge, ați bătut calul ăsta mort mult prea mult timp. Vouă nu vă trebui autonomie, trebuie să vă adaptați la realitate. Au trecut deja mai mult de 2 generații de când v-ați pierdut autonomia, ar fi timpul să acceptați că s-a dus momentul și dacă iubiți Ungaria atât de mult, să vă tirati acolo. Dacă nu, stați aici și obișnuiți-vă, nu e așa de rău, nu sunteți discriminați, nu sunteți bătaia de joc a nimănui, nu se ia nimeni de voi, de fapt singurul motiv pentru care sunteți atât de antipatici e încăpățânarea voastră cu autonomia. Așa vreau și eu să revenim la vechiul Imperiu Roman, dar nu mă ascultă nimeni. De ce oare? Pentru că e absurd, lucrurile se schimbă, vremurile se schimbă constant, nu sunteți sub ocupație străină, sunteți cetățeni, aparțineți, aveți drepturi, puteți chiar să vă învățați limba natală în școli. Asta e mai mult decât puteați cere, nu era nimeni obligat să vă acomodeze, totuși s-a întâmplat și acum parcă nu vă săturați. Gata cu tâmpeniile, luați-vă fratele român de mână și fuguța la crâșmă să beți o țuică împreună. 



Am mare respect pentru acest Ministru al Educației, dacă nu pentru ce face, măcar pentru ce zice:
"Am spus acest lucru, l-am spus din ianuarie, şah, teatru, film, educaţia fizică, toate acestea trebuie să fie elemente importante în procesul didactic. Am spus, dar poate că uneori nu s-a înţeles. Este foarte important ca elevii să descopere plăcerea de a veni la şcoală şi plăcerea care poate să înceapă de la matematică, predată altfel, până la plăcerea de a participa la competiţii, plăcerea de a face teatru, plăcerea de a învăţa literatură prin teatru, prin film. (...) Nu poţi să le ceri tuturor să facă şi şah şi teatru, este vorba despre opţiuni pe care copiii trebuie să le aibă. (...) Unul dintre lucrurile discutate de copii în şedinţa de guvern a copiilor de sâmbătă (...) este acesta: au cerut să aibă posibilitatea să opteze" "
Da, da și iar da! În sfârșit, vin cuvintele astea de la cineva care e într-o poziție de conducere și nu de la un blogger obscur pe care nu-l citește nimeni! YOU GO PRICOPIE! Repară învățământul, așteaptă de mult să fie reparat! Sper doar că nu dai din gură ca să fii popular și de fapt nu plănuiești nimic, atunci chiar mi-ai rupe suflețelul meu de om negru. Nu, această realitate nu o pot accept. NEG ADEVĂRUL DEMONSTRAT PRIN PRECEDENȚĂ.


BOR pentru sunt BOR și nu-i duce capul, tot încearcă să se bage în constituție, la fel cum se bagă un preot într-un copil de 5 ani.  Cred că și ei sunt puțin nostalgici cum sunt ungurii și visează la vremuri de mult apuse când biserica chiar avea un rol în stat, adică vremurile medievale. Din păcate pentru ei, homosexualii există și după secole întregi în care au fost reprimați, sunt gata să domine planeta! Credincioșii de rând vor fi puși în lagăre homosexuale unde Satana îi va sodomiza pe o melodie de la Jonah Brothers, în fața unui curcubeu. Știu BOR, ce-i așteaptă pe ei și pe anusurile lor virgine și de aia tot vor în constituție. 


De ce? Pentru că România are nevoie de o schimbare drastică, o schimbare atât de mare încât să zguduie fundația țării și să ne vindece de toate bolile contractate în era comunistă! De mult se întreabă românii de ce are nevoie țara asta, cu toții ne gândim și nici unul nu a fost în stare să-și dea seama exact până în acest moment! STEMA! STEMA BĂ DORELEEE!!! De aia nu puteam noi să dormim noaptea, pfoai, ce revelație! Asta și faptul că toți fraierii au steaguri normale, gen Franța, Germania, Italia. Evident, ăștia o duc rău pentru că n-au cruce pe steag. Noi o să avem, cruce, săbii, tot tacâmul. O să fie toți cocalarii mândri, după care se vor duce în țările fără stemă pe steag și-i vor educa pe ăia în timp ce le iau banii! Du-te România, du-ce-te-ai pe pustiuri! 


Legea privind amnistia şi graţierea unor pedepse a fost avizată, ieri, de Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputaţilor. Conform acesteia, cei cu pedepse până în 6 ani pot fi scuzați, excepție făcând violatorii, criminalii și cei cu antecedente penale. Azi am învățat că poți să primești mai puțin de 6 ani de închisoare pentru viol și crimă.  
Argumentul pentru această lege e că e scumpi deținuții ăștia și e cam mulți. La care eu nu pot decât să îi întreb: De ce îi lăsați să se înmulțească în închisoare?  Măcar dați-le și voi prezervative. 
Veste foarte bună pentru cei care au condus beți la volan și au primit până în 6 ani de închisoare și pentru politicienii corupți care au fost prinși: Veți merge acasă în curând, eroilor! 
  

Veste foarte proastă pentru BOR care tot încearcă, poate, poate, scapă de apocalipsa sodomizanta, dar nu le merge deloc. Ceva, nu e în regulă, simt un nod în stomac, nu așa ar trebui să fie lucrurile, ar trebui să-l punem pe dumnezeu peste tot, chiar și în fund, pentru că nu e homo dacă îl primești pe Iisus în tine. Ah, dar stai, alarmă falsă, nodul ăla era doar o bășină, sunt ok acum. 
BOR nu prea înțelege de ce au fost respinși că lor li se pare "firească" schimbarea pe care au cerut-o că doar "suntem creștini de mai bine de 2000 de ani". I-auzi maaaa! România, țara originară a hipsterilor, eram creștini înainte să fie cool, nici nu era cadavrul lui Iisus rece că noi eram adânc în creștinism, pfoai! Minte = făcută praf.  





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu