marți, 28 mai 2013

Jandarmii iau la bătaie tramvaiul Imperio pentru că are boli sexuale



Primarul din Caracal își testează funcționarii cu Etilotestul, săptămânal 

Așa primărele, lovește-le spiritul! Dă-i dracu de bețivi, să se îmbete la cârciumă! Păi, ce-i primăria, șantier? Dar ăștia chiar aveau probleme cu băuta primărele? Ce făceaaau?? Socializau pe facebook și pe messenger la muncă? Le-ai blocat accesul și la alea? Bravo Hitle...primărele! Ești un geniu! Nimic nu face birocrația mai dulce decât angajați stresați și supramunciti, meriți premiul Yesbel! 

Prea săraci pentru factura de energie electrică 

Cu cât dai curentu' mă? CÂÂÂT? Pleacă bă de aici, păstrează-l. Nu-i așa că mai bine se vindea curentul la piață? Scădeau prețurile imediat. Din păcate, nu putem să feisbucim și nici să vedem pe întuneric fără curent, două dintre problemele cele mai mari ale oamenilor moderni. 

Tramvaiul românesc făcut cu Siemens se prezintă lumii 

Numele meu este 41, tramvaiul 41! TAN TA NANA TAN TA NANA...din păcate nu e un tramvai spion, decât poate pentru cocalarii care mănâncă semințe în tramvai și care vor fi filmați pentru că în sfârșit au pus cameră de luat vederi și pe tramvai. Este vorba despre un nou model de tramvai făcut de români cu un patent Siemens. Tramvaiul, pe lângă cameră de luat vederi, e dotat și cu aer condiționat, dar știți prea bine că nu contează asta. Oricum o să vină unu la fel de deștept ca primarul din Caracal, o să zică "EU voi face lucrurile altfel!" după care va deschide geamul și daca comentează careva, le va spune lipsit de orice respect "Ce-ai bă, crezi că ăsta e aer dăla ca acasă? Taci din gură!"  
Dar pe departe cea mai inutilă performanță a noului tramvai, este viteza de 200 de km/h pe care o poate atinge. Vă aduceți aminte, zilele frumoase în care tramvaiul 41 circula cu vreo 70-80km/h și mai lovea în bot câte un rătăcit care nu auzise în viața lui de trecere de pietoni și gardul ăla de lângă șine părea al naibii de convenabil pentru traversat strada? Da, din cauza lor nu putem avea lucruri frumoase. 

Jandarmii lovește din nou! 

Doi bărbați din Ploiești și-au luat cafteală de la jandarmi, pe motiv că semănau cu alți scandalagii. Întrebați de ce i-au luat la bătaie pe oamenii greșiți, jandarmii au declarat că "tot doi ochi și-o gură avea și ceilalți, de unde să știe noi care e care". Cei doi vor depune plângere penală. 

Parcul Operei din București parțial defrișat pentru construirea unui club de tenis 

Aici e un mare mister. Federația Română de Tenis spune că are autorizația de defrișare. Primăria spune că nu a fost emis nici un aviz de defrișare. Ca raspuns, românul mănâncă mici, bea bere și dă din umeri. 
Bă, știți ce, m-am gândit eu, cine dracu are nevoie de copaci oricum? Adică stau toată ziua pe loc, fac umbră pământului și ocupă spațiu degeaba. Nu mai bine defrișează ăștia toți copacii din București să facă terase? Adică e mult mai răcoare în parcurile din București, dacă defrișează ăștia copacii putem și noi să beneficiem de răcoarea aia la o terasă, nu? 

România pe primele 10 locuri din Europa la incidența infecțiilor cu transmitere sexuală 

Cine e pe primul loc? Eeee eee, nu știu cine e, dar măcar de data asta nu suntem noi. Bă, dar eu nu înțeleg, noi suntem creștini, facem sex doar după căsătorie și niciodată nu înșelăm. Cum adică avem noi problema asta? Nu are sens fraților! Chestia asta o voi ignora complet pentru că mintea mea nu o poate cuprinde. Dar dacă ar fi să nu o ignor le-aș spune bărbaților: PUNE BĂ CAUCIUCU' PE CÂRNAT! Și femeilor: NU MAI BĂGAȚI ÎN GURĂ TOT CE MIȘCĂ ȘI SE UITĂ LA VOI! 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu