marți, 21 mai 2013

Extratereștrii ne ocolesc pentru că l-am încarcerat pe Gigi


Din cauza lipsei de interes, vlogul legat de știri nu va mai rula în continuare. Pentru că nu vreau să abandonez complet ideea, voi continua seria pe blog, în scris.  



Of, ce am încercat să-l evit pe Gigi, dar se poate? Oriunde mă întorc, pe toate site-urile de știri, Gigi în sus, Gigi în jos, Gigi mi-a vindecat cancerul mamar, Gigi m-a atins la pipilică, Gigi, Gigi!  
Nea Gicuț, veșnicul crezător în dumnezeu, care ieri-alaltăieri încerca să fugă din țara, la Ierusalim cică, să se roage, a fost încătușat și expediat la penitenciarul Rahova, unde urmează să-și petreacă următorii 3 ani din viață sau mai degrabă doi ani că doar o să fie deținut model. Poate o ia și pe urmele lui Năstase și predă câteva cursuri în penitenciar. Ce să predea Jiji? Ar merge un "Degeaba ai bani dacă n-ai valoarea lu' Jiji" sau un curs de "Cum să fii un creștin model și să furi pe rupte în același timp.". Dacă nu-i merge așa, poate îl grațiază Băsescu, cum speră. 


Asociația Secular Umanistă din România solicită Ministerului Învățământului să ancheteze cazurile de îndoctrinare religioasă descoperite recent în România. 
Știți care e diferența între dumnezeu și shaorma cu de toate? Shaorma cu de toate nu te judecă și nu-ți spune nici cum să-ți trăiești viață. Din start shaorma cu de toate a triumfat asupra lui dumnezeu, ceea ce trist. Acum, pentru că mai sunt și credincioși în preajmă, este vorba de trei cazuri în care, profesorii au avut senzația că sunt trimișii lui dumnezeu pe pământ și trebuie să-și lase amprenta. Ceea ce au ratat cei trei să observe e că s-au născut în România, țara unde nu se schimbă nimic, decât poate numărul bisericilor în plus. Citiți mai multe în articol. 


Dacă chiar și-au arătat moaca pe la noi prin ogradă, sunt convins că au aceleași motive ca și noi când evităm un sconcs. Și cum am putea descrie noi un sconcs? Sunt tare simpatici dar numai de la distanță, că de aproape put mai rău decât un sandwich cu salam în tramvai.  Dar asta nu e decât o gineală educată că dacă ar fi să fac o gineală needucată, aș spune că extratereștrii e printre noi și că vine sfârșitul. 


În alte știri,  porcii au dat semne că vor să zboare și nu oricum, vor să zboare la clasa I, ceea ce e imposibil că nu o să accepte nimeni porci acolo. 

Un comentariu:

  1. No, continua vlogul, dar mai mult accent pe promovare, ca in rest esti bine! Da si tu pe la prieteni/rude si mituieste un boschetar de la Unirii sa dea niste share-uri. :D

    RăspundețiȘtergere