joi, 7 martie 2013

Un elev din Craiova a fost nevoit să sune la 112, după ce un pedagog l-a încuiat în vestiar.


Băi ce pedeapsă, parcă e scoasă direct dintr-un film american despre adolescenți și pedagogul e de fapt un bătăuș care vrea să-i umiliească pe fraieri. Dar de ce naiba a făcut-o? Păi, elevul, Ghiță Fără Frică o să-i zicem, adică Ghiță FF, cunoscut și ca Ghiță Fără Frecvență,  și-a petrecut noaptea în club și dimineața nu avea chef de ore, așa că s-a ascuns de pedagog într-un dulap. Pedagogul, precum un erou mitic de basm, a fost mai deștept decât balaurul Ghiță FF, l-a păcălit și l-a încuiat în dulap, ca să se învețe minte. Că de, cum naiba să nu te înveți minte după ce ai fost încuiat într-un spațiu îngust unde nu ai cum să respiri.  

Cei doi candidați la premiile Darwin, au cam belit prazul după ce a venit poliția, că de, Ghiță FF, ca un balaur bulangiu ce e, a chemat prieteni să-l ajute în bătălie. Din fericire pentru pedagog, Ghiță credea că un coleg l-a închis în dulap și habar n-avea cine l-a dovedit. Din nefericire, pe pedagog l-a mâncat gura și a mărturisit. Acesta s-a plâns de Ghiță, că e un elev problemă, care chiulește mereu când are ocazia și se ascunde ba în wc, ba în alte camere.  

Pe Ghiță l-a cam durut în fund de toate acestea, dar a primit pedeapsa cea mai aspră, o viață de repetenție, santierism, o nevastă nemulțumită, mult alcool ieftin și vreo 10 plozi. 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu