marți, 5 martie 2013

Cele mai grave greșeli pe care bărbații le fac în timpul sexului


Acolo unde inepțiile sunt la ele acasă, adică pe sfatulparintilor.ro, pe tărâmul unde relațiile se duc să moară, precum elefanții atunci când sunt bătrâni, am găsit un articol despre ce nu trebuie să facă bărbații în timpul sexului. Articolul ne învață multe, chiar prea multe ca să le enumăr, așa că voi menționa doar lucrurile mai "interesante": 


1. Să interpretezi greșit. 
Se spune că bărbații pot interpreta greșit mesajele subtile date de femei și atunci acestea vor avea o reacție neplăcută ceea ce va strica totul. 
Evident, că sexul e ca la Românii au talent, sau o analogie mult mai bună, o sală de judecată unde ești condamnat la o crimă oribilă și dovezile împotriva ta sunt copleșitoare. Îmi place că nu e greșeala partenerului care încearcă să fie subtil pentru că a fost incapabil să se adapteze la situație, e vina celuilalt, și zic partener pentru că i se poate întâmpla oricui, indiferent de sex. Nu mai bine spui naibii ce vrei și nu te mai porți de parcă joci la loz în plic? 
  


2. Să încurci mișcările 
Aici avem un citat destul de interesant "Înfige odată cuțitul unde trebuie, decât să freci o oră diverse părți ale corpului". Să înțeleg că articolul a fost scris de o femeie căreia i s-a întâmplat acest lucru și nu o singură dată, de mai multe ori. Frustrarea e evidentă. Către aceasta, tot ce pot să zic e, mare grijă atunci când agăți drogații leșinați de pe lângă club, par înțelegători și iubitori dar nu sunt foarte pricepuți la intimități, orice detaliu îi distrage.  În ceea ce privește "cuțitul", dacă consideri că ăsta e cel mai bun termen drept substitut pentru penis ori ești frigidă ori ai nevoie de o vizită urgentă la ginecolog. 



3. Peste măsură de excitat. 
Să nu-i arăți femeii niciodată cât de excitat ești, că ori se oftică că te simți mai bine decât ea, ori i se urcă la cap și are impresia că e o nouă zeiță a fertilității și simte nevoia să și-o tragă cu încă vreo 200 după tine. Doamne ferește să arăți ce simți în pat că iese cu scandal.  



4. Transpiri prea mult. 
 Uh, da, jegosule, cum de nu-ți controlezi glandele? Ce naiba, n-ai climatizare? CE?? Nici măcar aer condiționat la găoz? INADMISIBIL! 



5. Neîngrijit. 
Ai unghiile netăiate la picioare și călcâiele aspre. 
 Opaaa, cineva are un fetish cu picioare, ntz ntz! Orice ați spune, în șosete stă puterea! Adică puterea de a o lua la fugă dacă vă treziți cu una ca asta în pat. 



6. Sforăi.  
 Până și autoarea recunoaște că n-are legătură cu sexul, dar chiar nu mai rezistă dacă nu se plângea cuiva de proprile frustrări. Ia-ți dopuri de urechi, dragă! 



7. Nesimțirea. 
Se referă la pârțuri în timpul sexului. Dacă îți scapă unul din greșeală, indiferent dacă ești femeie sau bărbat, recomand harakiri, o să te salveze de rușinea care urmează. Copilul de 12 ani cu care ți-o tragi nu se va putea abține și va spune la toată școala de pârțul tău și o să ai mari probleme cu legea după. 



8. Să fii plictisitor. 
Păi ce naiba? Adu-ți rutina de stand-up cu tine, ajut-o să-și mențină interesul...ah, prea târziu, deja s-a apucat de croșetat. Acum o să-ți facă șosete, sper că ești fericit! 



9. Să te lauzi 
Alt citat interesant aici "Să te apuci să-ți lauzi instrumentul, să-l alinți și să-i vorbești în diminutive". 
Pff, ce-i place autoarei să judece. AUZI! EU VORBESC CU DORELUȚ ORICÂND AM EU CHEF! SUNTEM O ECHIPĂ ȘI NU MĂ ENERVA CĂ-I ZIC SĂ TE ÎNJUNGHIE CU BRICEAGU'! 



10. Să nu urmezi instrucțiunile. 
Uită-te bă pe cutie, zice acolo ce bagi și unde, dă-le naibii de șuruburi că n-ai nevoie! Scoate bă cilindrii ăia din fundul ei! Aoleu, ce dezastru! 



11. Timiditatea. 
 "Nu e tocmai ceea ce o femeie se așteaptă de la un bărbat" 
 Nu, se așteaptă să înfigi cuțitul unde trebuie, să nu te simți bine, să-ți controlezi corpul, chiar și gesturile involuntare, ce mai, femeia de fapt vrea un vibrator, dar ăla e scump și tu ești tot ce are. 


Sursa: sfatulparintilor.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu