miercuri, 30 ianuarie 2013

N-ai prieteni de băută? "Fă-ți-i!"


Nu, să nu mă înțelegeți greșit, nu vă îndemn să ieșiți afară să vă căutați prieteni, nici să-i căutați pe net, nu trebuie să căutați nimic. Eu chiar vă îndemn să îi faceți, știți voi, cum ați face o salată, un cârnat la grătar, un copil. Da, un copil e răspunsul. Pe rtv.net, găsim un articol despre o mamă, dacă i se poate spune mamă, eu unul nu pot, îi voi spune "Bețivă Ordinară", adică BO pe scurt. Cum ziceam, BO și-a dat seama încă de la 15 ani că personalitatea ei unică și edgy nu atrage alți oameni pe lângă ea, așa că și-a făcut singură prietena, dintr-una bucată spermă și un ovul. BO și-a antrenat fiica încă de la 3 ani să bea alcool, ca să aibă cu cine bea pe viitor. Visul ei s-a îndeplinit Acum după aproape 17 ani de beție, fiica ei, BOBO, e cea mai bună prietenă a ei și se cară una pe cealaltă atunci când se duc în club și se fac praf.  


Ah, păi ce să zic și eu acum:  
De nașpa, Bo mai are 3 copii acasă și le bea alocațiile în cluburi, e incredibil de iresponsabilă, probabil i-a distrus memoria lui BOBO complet de la atâția ani de alcoolism, mai ales de la o vârstă atât de fragedă și pe lângă asta cred că a mai distrus câteva vieți. Ce pot să zic, unii oameni țintesc destul de sus, dar se împiedică, se lovesc la cap, uită cine sunt și cred că sticla de vodkă de care s-au impedicat e mama lor și gaura prin care curge lichidul e o țâță plină cu lapte și beau până se satură dar nu se satură niciodată. 
De bine, păi, măcar nu-i din România, hâ hâ! Doamne ferește, atât ne mai lipsea, deși îmi aduc aminte de mătușa unui prieten care îi dădea copilului de 8 luni o gură de bere pentru că plângea și se uita la bere, deci vroia bere, logică impenetrabilă, bineînțeles. 


Sursa: rtv.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu