joi, 10 ianuarie 2013

De ce iarna nu e bună pentru sex

Nu știu cum naiba s-a întâmplat, dar am ajuns și pe unica.ro, încă un site pentru fomei deștepte și, după cum spune și numele site-ului, unice. Dar ce găsim noi aici, un articol despre cum iarna e cel mai aiurea anotimp pentru sex și iubire. Stați un pic? Și eu care credeam că e cel mai bun, dar ce știu eu, sunt un bărbat de duzină cum sunt mulți alții, ia să vedem ce zic fomeile deștepte și unice. Care sunt motivele pentru care iarna e nașpa pentru iubire: 

Hainele.
Afară e frig, asta e foarte clar și pentru că e frig, gagicile trebuie să se înfofoțolească și dacă sunt înfofolite, nu mai pot arăta nici chilotu', nici picioarele, nici decolteul. Eee na, astea-s baliverne, câte n-am văzut în fuste mini când erau afară -5 grade, doar doar, le-o găsi un cotoi cu carnea la vedere să le înfulece. Nu știu cât de mult noroc au avut dar chiar nu cred că temperatura și hainele sunt o problemă pentru iubire, că doar există Macca's, restaurante, ghene, tot felul de locuri unde mai poți da jos din textilă. 

Chef de sex.

Păi normal că n-ai chef de sex când îți dârdâie chilotul că ai uitat să-ți pui ceva sub fusta aia mini. Evident, sexul în toaletele publice este cel mai afectat, nici mirosul nu mai e ce a fost cândva, dar de aia s-a inventat focul. Sexul pe aragaz e cel mai indicat iarna, mai ales când se coace friptura în cuptor. Așa că da-ți-vă mamele afară, sunt convins că vor înțelege. 

Răceli și gripe.

Sifilisul, sida și alte boli satanice cu mâncărimi în locuri dubioase nu au oprit pe nimeni din a face sex. Vreți să spuneți că vă oprește o mică răceală? În plus, dacă duceți lipsă de lubrifiere, mucii sunt foarte umezi și se întind până unde aveți nevoie. 

Socializare.

După revelion, nu mai are nimeni chef de viață și de ieșiri în oraș. Pentru cât, 3 zile? Ieșiți naibii din casă și nu vă mai plângeți atâta. Astea deja sunt pretexte să o ardeți pe facebook și să vă lăudați despre cât de frig v-a fost când ați ieșit în fustă mini pe stradă. 

Valentine's day. 

Bărbații se simt tensionați de Valentine's day, mai ales când sunt într-o nouă relație că nu știu ce să-i ia prietenei. E simplu băieți, la materialiste bani, la sufletiste inimioare. Și dacă aveți impresia că tipa s-a cuplat cu voi doar ca să nu stea singură de Valentine's Day, vă puteți da seama foarte simplu, prin toate celelalte caracteristici superficiale de care sigur a dat dovadă până atunci. 

Din toate motivele astea, nu e nici unul bun și dacă auziți pe cineva că le evocă, să știți că sunt născoceli. Îmi permit chiar să contrazic fomeile deștepte și unice care citesc Unica.ro și să le transmit: "MARȘ FĂ LA PRODUS, IARNA E DE F*T*T, ALE DRECU DĂ PROASTE!" Glumesc, glumesc! Fiecare face ce vrea, când vrea, cu cine vrea. 

Sursa: unica.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu