miercuri, 16 ianuarie 2013

Cum se fac copiii


Vidanja scăpată de sub control cu numele de sfatulparintilor.ro lovește din nou. De data asta cu un articol despre cum să influențezi ce sex va avea copilul atunci când procreezi.  Pe lângă sfaturi băbești care nu au fost demonstrate științific, găsim niște sfaturi, cel puțin cretine, și anume: 

Dacă vrei să ai băiat și ești femeie, trebuie să ai orgasm în timpul sexului, pentru că secreția alcalină favorizează sperma. Dar dacă vrei fată nu trebuie să ai orgasm în zilele de ovulație pentru că secreția alcalină nu va favoriza sperma. Sunt curios ce înseamnă "favoriza" în contextul de față. Nu pot decât să-mi imaginez un pitic care locuiește în vaginul unei femei și care favorizează sau nu favorizează sperma în funcție dacă ai avut orgasm sau nu, știți, ca un preot la o slujbă, binecuvîntează sperma ca să aibe mai multe șanse în mediul alcalin din vagin. Și ce-i aia secreție alcalină? Ce face? Neutralizează acizii din vagin? Sperma e acid? După puține căutări pe google, am aflat că nici nu e bine să ai secreție alcalină în vagin, de obicei asta indică o infecție bacteriană. E oare sfat pentru tipele cu boli sexuale? Probabil. Nu vom știi niciodată. 

Dacă vrei să ai băiat și ești bărbat, trebuie să-ți răcești testiculele. De ce oare, te întrebi. TACI NAIBII DIN GURĂ ȘI RĂCEȘTE-ȚI TESTICULELE. NU MAI PUNE ATÂTEA ÎNTREBĂRI ȘI FĂ-O! Dacă vrei fetiță, atunci încălzește-le, ca să ai mai puțină spermă. Stai ce? Mai puține șanse de procreere = fată? De unde și până unde? Băi și mie îmi place să inventez baliverne dar voi treceți la următorul nivel. Mâine poimâine o să-mi spuneți că nu berzele sunt cele care aduc copiii pe lume și că defapt copiii nu se procreaza printr-un sărut la nuntă. 

Dacă vreți băiat, trebuie penetrare adâncă pentru ca sperma bărbatului să nu fie distrusă de acidul din vagin. Periculos rău, vaginul ăsta, mare grijă la penis, să nu se topească. Dacă vreți fată, lăsați sperma la intrarea în vagin și luați-o la fugă. Recomand asta în ambele cazuri, nu de alta dar mi-e frică de acid. 

Contează și momentul. Abstinența bărbatului e recomandată dacă vă așteptați la un băiat și mult sex sau pornografie dacă e vorba de o fată pentru că vor fi mai puțini spermatozoizi prezenți la datorie când vine momentul. Iar aflăm că din mai puțini spermatozoizi iese o fată. Nu contează că nu e nevoie decât de unul, mai bine să fie mai puțini, că dacă sunt mai mulți poate se bat pe ovul și evident, băieții fiind superiori câștigă. Bravo sfatulparintilor.ro, discriminați încă din uter. 

Sfatul meu, ar fi, dacă sunteți oameni sănătoși și vreți să alegeți sexul copilului, duceți-vă naibii și adoptați unul că sunt destui prin orfelinate fără părinți care suferă și ar fi niște copii la fel de buni ca ăia pe care vă chinuiți atâta să-i faceți. Altfel, da-ți cu banul și poate după 9 luni aveți noroc. 

Sursa: sfatulparintilor.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu