vineri, 18 ianuarie 2013

Cum își înșală un lanț de fast food clienții


Patru din șapte sandwich-uri, de la lanțul Subway din New York, de 30 de cm au defapt 27-28 de cm, au descoperit o gașcă de jurnaliști plictisiți. 

Vă dați seama bă, cu 2-3 cm mai puțin? Păi pentru unii, ăla e un penis întreg. Cum să fure în halul ăsta? Umblă zvonul că pâinea se micșorează atunci când o bagă la cuptor, dar unu care mănâncă aproape în fiecare zi acolo nu vrea să creadă și urlă că este înșelat.  New York Post a calculat că respectivul pierde în jur de 100 de dolari anal, pardon anual. După socoteala lor ăia 3 cm se adună, spre deosebire de ai mei, dar nu despre asta e vorba.  

Dacă mănânci odată la două zile la un fast food, unde mâncarea e mai scumpă și mai proastă decât cea cumpărată și făcută de tine, te plângi că ești înșelat pentru 2 cm dintr-un sandwich, care are alți 28? Ah, dar cine sunt eu să comentez, poate respectivul strânge grăsime pentru iarna viitoare când plănuiește să hiberneze, caz în care: BĂ, dați-i centimetri înapoi, adică nu-i destul că-i mică, are și puțină carne?  Porția! PORȚIA OMULUI! Ăia 2 centimetri sunt din pantalonii lui, că doar acolo își ține portofelul. Rectificați problema, urgent! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu