luni, 22 octombrie 2012

Atunci când ți-e sete, mor oameni


De ce? Pentru că da-ți-o dracu de logică! Antena3.ro lovește din nou cu un titlu care face o legătură cauzală cel puțin tâmpită și irelevantă: "Setea oamenilor poate provoca un cutremur". Wow, ce să înțelegem din asta? Păi nimic bineînțeles, e un titlu vag și transformă o nevoie umană de bază într-o problemă de viață și de moarte. Dar să aflăm din articol care-i legătură dintre cutremure și nevoia de a bea apa. 


"Cutremurele de pământ pot fi dezastre naturale catastrofale." Wow Antena3.ro, wow, eu și copiii de grădiniță, suntem foarte șocați. Nu ne-am fi dat seama niciodată că asta sunt cutremurele, credeam că așa se scărpină pământul de oameni ca un câine de păduchi. 

Articolul detaliază cum oamenii pot cauza cutremure și folosește exemplul unui cutremur petrecut în 2011 în Lorca, Spania, cutremur cauzat de forajul la un izvor de apă subteran. Ah, înțeleg acum. Oamenilor li se face sete și au nevoie să bea apă, așa că beau apă, apa care vine de undeva, poate să vină din puțul propriu, dintr-un rău, din rețeaua de apă, de la magazin, dintr-un lac sau din izvoare de apă subterană, foraj al cărora poate cauza cutremure în anumite regiuni și deci setea oamenilor provoacă cutremure, are sens, nu? 

Folosind aceeași logică am ajuns la concluzia că viața provoacă moarte și am rezolvat toate problemele umanității. 

Sursa: antena3.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu