vineri, 17 mai 2013

Poliția română și-a tras sistem de ascultare a conversațiilor telefonice



Înainte să săriți în cor "SECURIȘTII, SECURIȘTII!", calmați-vă testosteronul, eventual și țâțele, deși pe cine încerc să păcălesc că nu sunt femei pe aici, decât poate câțiva hermafrodiți și vreo 2 bărbați confuzi asupra sexualității lor. Este vorba de un singur sistem portabil cumpărat de la firma germană Syborg, care din păcate nu face cyborgi. Dezamăgire TOTALĂ!  Sistemul folosește unde radio microscopice care interacționează la un nivel intim cu mobilul tău, care te trădează și dă share la conversația ta cu gagică-ta sau cu amanta. Și eu care credeam că avem ceva special, telefonule! 

Sistemul a costat 2.8 milioane de lei și urmează să fie folosit mai mult ca sigur. Pe cine, naiba știe, speră doar că nu-l vor folosi pe tine!  

Acum să avem o discuție despre homosexuali. 

Homosexualii sunt...așa, gata au dispărut gaborii că nu-i interesează. BĂIEȚI, e grav, ăștia ne monitorizează, vor să ne fure cartelele sim. Ce urmează? Să ne citească mesajele de pe facebook? Eu zic să facem ceva! Propun să nu mai vorbim la telefon, decât poate atunci când avem nevoie. Dar nu contează asta, contează că ăștia folosesc microunde ca să intre la noi în mobil și microundele ne intră și în cap și nu cred că v-ar plăcea să băgați capul în cuptorul cu microunde. HAI SĂ LE ARĂTĂM LA GABORI CUM STĂ TREABA! REVOLUȚIE, REVOLUȚIE!. Totuși ne trebuie un sediu de planificări. Propun MC Unirii, ăla de sus că n-am cartelă de metrou. 

Lăsând balivernele la o parte, dacă vreți să vedeți specificațiile tehnice ale sistemului de supraveghere telefonică, le găsiți aici.

Sursa: realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu