luni, 29 aprilie 2013

Orice are sens dacă pare adânc și e pe facebook


Logica e foarte în vogă pe facebook, doar că nu în sensul în care ar trebui. Cu cât are ceva mai puțin sens dar pare mai adânc decât coșul ăla, care nu credeai că are atât de mult puroi în el dar na, uite că avea, cu atât e mai popular. Partea de sus a pozei avea peste 700 de like-uri și mai multe comentarii despre cât de adevărat e mesajul. 

Eu ce rahat să zic, adevărat sau nu, n-are sens. Viața o primești fără să o ceri și o pierzi fără să te întrebe cineva, doar dacă nu te sinucizi bineînțeles, dar unde e legătura de cauzalitate dintre prima parte a frazei și restul.  Bătaia de exemplu, e o certitudine faptul că o primești și că se termină la un moment dat, dar asta nu înseamnă că trebuie să o primești doar pentru că există și nici nu trebuie să te bucuri de ea. La fel și cu viața. Tot ce ne spune mesajul e să ne trăim viața pentru că există viață.  Păi, așa există și aer și trebuie să-l respiri, așa există și apa pe care trebuie să o bei. Întrebarea e "de ce?". Ce ne transmite mesajul e  răspunsul unui părinte nerăbdător către un copil de 5 ani care tot pune întrebări. "Tati de ce trebuie să beau apă?" "Pentru că ți se face sete fiule." La 5 ani merge, merge foarte bine explicația. Nu stă copilul să se gândească că nu i s-a spus nimic, mai mult ca sigur îl distrage altceva în 5 minute și își vede de viață. 

Deci de ce trebuie trăită viața? Pentru că mă-ta și-a tras-o cu tac-tu , ai ieșit tu și o să mori imprevizibil și probabil sadic într-o zi!  HÂ HĂ HÂ! 

Sursa: FB

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu