vineri, 12 aprilie 2013

Cum îți dai seama când un bărbat te minte


Pe lyla.ro, un site cu text roz și cu idei la fel de "roz", găsim un articol despre minciunile bărbaților și anume cum să-ți dai seama când mint. În urma unui studiu realizat undeva aproximativ pe teritoriul Marii Britanii, care din păcate e o insulă destul de mare și are multe orășele și toate seamănă la nume, sociologii au aflat că îți dai seama imediat când minte un bărbat printr-o analiză semantică. Aceștia au anumite cuvinte pe care le folosesc ca să-și mascheze minciuna față de femei, și anume: 
  
Plecat.

Dacă zice că a plecat de la muncă la ora 6, e un mincinos ordinar. Formula corectă e "Am plecat spre casă" Că degeaba zice de unde a plecat. Contează unde se duce! Dacă se oprește pe drum  la chioșc și filtrează cu tanti care vinde ziare?  De asemenea, dacă spune că i-a picat cheful de sex, de fapt vrea să facă sex cu alta, pentru că cheful nu pică, cheful doar vine sau stă. Toată lumea știe asta, mai ales el. 

Niciodată.

Dacă zice că n-a făcut niciodată ceva, minte. Cu toții am tranșat un cadavru, am omorât un polițist și am luat o prostituată în mașină după care am omorât-o și pe ea ca să ne luăm înapoi banii. E mai greu să-ți dai seama dacă minte în cazul în care nu a jucat GTA, dar dacă n-a jucat GTA niciodată e homosexual și tot te-a mințit! 

Aia.

Dacă se referă la oameni cu apelitivul "aia" sau "ăla" e un țăran nesimțit care nu știe să vorbească. E un fapt foarte cunoscut de cercetători că țăranii mint și  atunci când mint, aceștia mai folosesc și termeni precum "bă" "fă" și "io". Mare atenție la țărani! Dacă îl auzi că zice "Fă, io vreau să plec la aia" te minte sigur! El de fapt vrea să stea și să facă sex cu tine. 

Apropos.

Dacă spune apropos, e și mai rău decât dacă era țăran, este chiar un țăran analfabet! Te-a mințit când a scris că te iubește, habar n-are cum se scrie. Apropo, nu se zice apropos. 


Însă. 
  
Dacă folosește acest cuvânt te minte cu zâmbetul pe buze. E posibil să zică "Ți-am luat un însă" Nu ți-a luat un însă! Un însă nu există! În schimb dacă folosește varianta corectă și zice "dar" e posibil să mintă sau să spună adevărul, depinde dacă ți-a mai luat daruri în trecut. 


De ce aș face asta?

Dacă îți spune așa o bazaconie să nu te oprești să te întrebi de ce ar face-o, nu are sens să gândești logic pentru că te-a mințit deja. A făcut-o și o va mai face pentru că așa "e" bărbații!  E un joc al minții acesta. Nu te întreba de ce și-a rupt piciorul când l-a călcat mașina și a ajuns în spital unde femeia de serviciu a spălat pe jos și a uitat să pună semn că podeaua e udă și a venit asistenta aia sexy și și-a sucit glezna căzând în patul lui, după care a gemut la el în pat 10 minute pentru că nu era  altă asistentă în apropiere. Întreabă-te de ce stai cu așa un nenorocit mincinos!!! 



Sursa: lyla.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu