miercuri, 20 martie 2013

Copiii din România își iau cafteală de la părinți


N-aș crede că e așa, ținând cont de câți nesimțiți sunt în România oriunde te-ai duce. Păi cum adică bătaia nu vindecă nesimțirea? Hai domnle pleacă de aici, e absurd ce zici! Nu, refuz să cred, ăștia mai nesimțiți ori nu și-au luat destulă bătaie ori prea multă și s-au tâmpit. 

Realitatea.net scoate de sub mâneca, precum un magician la o petrecere, niște statistici conform cărora, copiii din România își iau cafteală majoră de la părinți dar și de la profesori. Păi de, doar dăscălii sunt părinții departe de casă, cei meniți să ne ghideze spre o viață bună, împlinită, plină de ferici...SCOATE DRACU GUMA DIN GURĂ, BĂ, CĂ TE POCNESC! NU MESTECI GUMĂ LA ORA MEA! 

Conform statisticilor furnizate de realitatea.net, 63% din copii și-o iau de la părinți, dar doar 38% din părinți recunosc că își bat copiii. Sefu', vezi tu, eu nu am dat în el, s-a lovit singur de clanță, ce să-i fac, dacă e prost? EȘTI PROST BĂ COPILE, MERIȚI BĂTAIE SĂ TE VINDECI! Opa, să o iau mai ușor că zice lumea că-s schizofrenic și-mi iau bătaie.  

Statisticile ne mai arată că 7% dintre elevi sunt bătuți și umiliți de profesori și că 57% din copii suferă de stări de anxietate și nesiguranță la școală.  Hâ, pe vremuri i se zicea instinct! Acum toți fraierii pun botul și zic că sunt stresați! Păi bă, în viață nu se știe de unde sare rozătorul! Trebuie pregătire și dacă nu aștepți pericolul la orice pas, ți-o iei în bot și mai grav. Așa că luați-vă palmele, plecați capul și spuneți mulțumesc. 

Aș putea să las "ștoul"  și să condamn acțiunile celor care dau în copii și să caut o soluție dar cred că mai satisfăcut o să fiu dacă îmi bag un pumn de semințe în anus și le scot decojite, brb. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu