miercuri, 13 martie 2013

BOR vrea să schimbe Constituția României


Conclavul de bărbați distinși cu barbă lungă, mulți bani și wifi conectat direct la atotputernicul dumnezeu, care poartă numele de BOR, în unele cercuri cunoscuți și ca "BOOOORIIIING" sau "BORÂTURA LU' DUMNEZO", s-au hotărât astăzi că dumnezeu vrea să apară în Constituția României.  

De parcă nu era destul că lui dumnezeu îi sunt atribuite de către BOR & Friends, crearea tuturor ființelor, planetelor, bolilor, dracilor etc, mai nou trebuie să fie atribuit și în Constituție. Pe lângă asta, BOR mai vrea să fie subliniat și rolul familiei în societate? Nu, n-am pus semnul întrebării din greșeală, l-am pus pentru că nu-mi vine să cred ce tâmpenie citesc. Rolul familiei în constituție? Adică vor să îi pedepsească pe ăștia pentru divorțuri, copii în afara căsniciei, avorturi și alte aventuri sau cum? Băi, dar ia stai că vor să fie subliniată și importanța tradiției creștine dar și rolul pe care BOR l-a avut în istoria României. 

Mă întreb, ăștia știu oare ce-i aia o constituție? Probabil că știu și s-au gândit că își bagă BORmașina în ea de constituție și o transformă în carte sfântă/carte de istorie/carte de desenat pentru copii. De, oricum, cine are nevoie de libertatea de a își alege religia sau de legi pentru protejarea drepturilor cetățenilor în Constituție? Are BOR vreo limită? 

Nu, pentru că vor și predarea obligatorie a religiei în școli, consemnată în Constituție. Nț nț, dumnezeu e ca un cămătar, se pare. Îți dă ceva dar nu e niciodată mulțumit și mereu vrea mai mult înapoi. 

Sursa: realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu