joi, 14 februarie 2013

CNA obligă televiziunile să-și eticheteze emisiunile


Nu știu cum de s-a întâmplat dar m-am trezit dintr-un somn adânc înecându-mă într-un bazin imens cu materie fecală cu numele de libertatea.ro

Aici, în plentitudinea de pseudo-intereso-caca-raha-jego-debitanto-duduleni, pe nume de articole, am găsit unul legat de o nouă reglementare a CNA, conform căreia, toate măgăriile imaginate de televiziuni pline de senzațional și de lucruri super-mega-extra-ireale, să fie etichetate ca a tare. Conform noii reglementări, televiziunile vor fi obligate să adauge, la toate emisiunile regizate, o etichetă care să specifice că show-ul este regizat. Încă nu s-au hotărât ce etichetă vor folosi și mă ofer să le dau câteva idei: 


"Acest show este mai fals decât urma aia de inteligență pe care credeai că o mai ai dar ai pierdut-o când ai dat drumul la TV" 
  
"Mințim mai mult decât o mințeai pe mă-ta atunci când chiuleai la școală" 
  
"Premiza show-ului e la fel de reală ca sânii femeilor de pe ecran" 
  
"Ce e senzațional e că nu ți-ai dat seama încă, câți bani facem pe urma ta" Sunt mândru de mine, am fost pe libertatea.ro și am supraviețuit intact. Mă simt ca un vânător de comori. care, fix când credea că se va îneca într-un bazin plin cu rahat, a ieșit la suprafață victorios cu o bucată de aur în mână, doar că nu era aur, era o bucată de rahat mai strălucitoare și mai puțin mirositoare și nu și-a dat seama de asta decât atunci când a mușcat din ea. 
  

Sursa: libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu