marți, 22 ianuarie 2013

Paraziții mâncători de suflete


Pe garbo.ro găsim un articol despre paraziți. Nu, nu purici, nu păduchi, nu căpușe și nici formația Paraziții. E vorba despre oamenii care abuzează persoanele cu personalități ușor influențabile pentru binele propriu.  

Să fim sinceri, atâta timp cât lași pe cineva să te abuzeze în orice fel, e vina ta la fel de mult ca și a persoanei respective. Atâta timp cât le atribui persoanelor care te-au abuzat un nume cu conotații negative de parcă ar face parte dintr-o adunătură de oameni care și-au dedicat viața să ți-o strice pe a ta, nu ai învățat nimic din ce ai pățit și încă ești un copil imatur căruia probabil i se va mai întâmplă același lucru în viitorul apropiat. 


Ah, dar cineva cred că ar trebui să-i spună asta tipei care a scris articolul de pe garbo.ro. Deși nu a pus numele pe site, sunt convins că e o tipă, ținând cont că e vorba de un site pentru femei și articolul este scris din perspectiva unei femei. 
Paraziți, paraziți, paraziți, ne aduce aminte tipa de pe garbo.ro la începutul fiecărui paragraf din articolul care se întinde pe 3 pagini, de parcă avem alzheimer și uităm la fiecare 3 secunde despre ce citim. Ea ne explică cum paraziții sunt niște nesimțiți care intră cu nerușinare în viața ta, vrei nu vrei, de parcă ar fi violatori și după aceea te șantajează emoțional și tu cedezi pentru că ei sunt paraziți și tu n-ai personalitate și posibilitatea de a alege. Evident, nici nu te prinzi că de, poate ești proastă. Paraziții fac ce vor cu tine! 
După atâta lamentare, Garbuța, îi voi zice Garbuța că e tipă și scrie pe garbo.ro, vine și cu soluția pentru a scăpa de paraziți, care nu e RAID, cum ne așteptam. Soluția constă într-o pagină și jumătate de indicii, despre cum să-ți dai seama când ai un parazit lângă tine, copiate de pe site-uri din străinătate. 


Ca să economisim timp și neuroni, vă dau eu niște indicii într-un singur paragraf, nu 20. Fetelor, dacă gagiul vostru e mereu cu altcineva în afară de voi, nu vine la voi decât atunci când are el nevoie, se poartă urât cu voi și mereu se așteaptă de la ceva de la voi, atunci e un bou, dați-i naibii papucii și nu o mai ardeți ca proastele precum Garbuța să citiți 15 pagini despre paraziți și după să ajungeți în aceeași situație.  

Sursa: garbo.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu