miercuri, 23 ianuarie 2013

Hipotermia, coșmarul pițipoancelor de club


Frigul face victime în rândul pitipoancelor de club în Marea Britanie. Unde în Marea Britanie, e un mister, căci e greu să notezi și localități atunci când copiezi știrile de pe alte site-uri, mai ales dacă lucrezi la realitatea.net, dar îi scuzăm de data asta pe jurnaliști pentru că e mare Britania asta. În orice caz, o fătucă îmbrăcată de vară a murit de hipotermie în fața casei surorii sale. 

Draga fătucă pe care nu o voi numi pentru că nu am nimic personal cu ea, a decis că e o idee bună să se ducă în club și să nu-și ia nici măcar un palton pe ea. Era liniștită totuși, deoarece, deși erau -2 grade celsius afară, urma să doarmă la sora ei. Sora ei, din păcate, și-a pierdut cheile de la casă și s-a dus să doarmă la o prietenă.  

Acum nu știu care dintre ele a fost mai proastă, cea care a murit pentru că nu și-a anunțat sora că o să vrea să doarmă la ea, sau cea care și-a pierdut cheile, pentru că știa că vine sor-sa și nu a anunțat-o că nu-i acasă, dar voi asuma că au fost proaste amândouă. 

După nenumărate bubuieli în ușa surorii sale, fătuca ori a alunecat pe gheață și s-a lovit, ori a adormit în fața ușii, nu se știe sigur. Ce se știe sigur e că a murit de hipotermie și în cazul acesta, o simplă haină de iarnă i-ar fi putut salva viața.  Măcar a murit arătând bine. 

Mi se pare atât de superficial trendul ăsta de a te îmbrăca subțire, când afară poți să mori de frig sau să te îmbolnăvești, și pentru ce? Nu-mi dau seama dacă e mai mult vorba de lipsa respectului de sine sau de nevoia de a fi plăcută și în centrul atenției, dar e incredibil de stupid. Luați-vă măcar un palton la voi și nu vă duceți singure în club, fetelor. Respectați-vă și veți vedea ce frumoasă poate fi viața, fără a căuta să fi-ți admirate la orice pas. 

Sursa: realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu