miercuri, 21 noiembrie 2012

O dramă electorală mai ceva ca Titanicul



După reclama cu mane, prietene, amice dă refresh, votează, credeam că mai rău nu se poate. Azi mi s-a demonstrat contrariul. Valeria Schelean, candidată ARD (În flăcări) la unul din colegiile din Caraș Severin se lansează cu această reclamă electorală. 


Ah, chestia asta e atât de oribilă că nu știu de unde să încep. Probabil ar trebui să comentez de țăranul căruia i s-a făcut lene să grebleze, se așează în genunchi și se uită la cer umil cu gândul "dumnezo, ce pana mea?" sau de tipa din spital care se roagă lângă un sac de cartofi și o ia pe urmele țăranului sau poate de pensionarul disperat de facturi care parcă e pregătit să-ți facă favoruri sexuale pentru 10 lei.  
Să comentez oare de cuvintele dramatice dintre scene? Neputință, Batjocură, Nedreptate! 3 cuvinte pe care orice victimă a unui viol le are în minte, dar stai un pic că nu e vorba de viol aici, asta-i campanie electorală, sau încearcă cumva să ilustreze cum ne bagă statul prazul în fund? 

În orice caz, o să comentez de natura jignitoare a acestei reclame filmată la modul "prietene hai să te șterg la fund că nu ești în stare" și o să dau alegătorilor același sfat ca cel din reclamă: Votează pentru tine. Șterge-te singur la fund, lucrează-ți singur pământul, pune bani deoparte și asigură-te singur de sănătatea ta, că dacă nu, o să ajungi ca oamenii din video care-și plâng de milă și așteaptă ca Scheleanca să-i șteargă la poponeață și să le bage și în gură.  

Sursa: realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu