marți, 23 octombrie 2012

Extratereștrii lovesc din nou

Mai bine spus, au lovit. Când? În Rusia în 1959. De ce auzim de asta acum? Pentru că sport.ro n-are ce face, d-aia! Ce legătură au extratereștrii cu sportul, oare? Probabil tot extratereștrii au pornit focul de la clubul Dinamo, nu știu. Ce știu e că articolul de pe sport.ro e cel puțin retard. Îmi cer scuze, al numi retard e o insultă pentru oamenii retardați, e doar incredibil de stupid. 

Pe data de 2 februarie 1959, a avut loc un eveniment foarte ciudat, nouă schiori au fost găsiți morți, cauza morții hipotermia, circumstanțele în care aceștia au murit, cel puțin dubioase. Dacă vreți să citiți mai mult despre eveniment, găsiți aici.

Pe scurt, la acel timp, nu s-a putut stabili cauza morții celor nouă, dar de la a nu știi și de a susține că ai dovada că există extratereștrii, cum face sport.ro,  e la fel ca a spune că pământul e vechi de 6500 de ani și că oamenii au conviețuit cu dinoza...oh wait. Probabil, strămoșii celor de la sport.ro sunt aceeași oameni care susțineau că pământul este drept și că la sfârșitul lumii e o prăpastie imensă care înghite totul.  

Oare când o să înțelegem că dacă nu știm în momentul de față să explicăm ceva, atribuirea evenimentelor bizare extratereștrilor sau a unor forțe paranormale nu e o soluție. Sunt convins că orice descoperire majoră din istoria omenirii a fost atribuită unei divinități sau unor forțe nevăzute inițial, dar mereu s-a demonstrat că nu e așa. 
Sursa: sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu