miercuri, 31 octombrie 2012

Costume de Halloween de prost gust in Antarctica


Antena3.ro, sursa mea preferată de muci și bale, dar și de știri câteodată, ne oferă un articol despre monștri marini din Antarctica. Buhuhuuuuuuuu! Nu-i așa că vă tremură chiloții deja? 

Aceștia au fost denumiți Ningen și văzuți de câțiva cercetători care nu vor fi numiți și de câțiva marinari beți care nu vor fi numiți nici ei. Defapt, din câte știm, acești monștri ar fi putut fi văzuți de un câine care i-a povestit unei pisici care l-a asasinat și a dat povestea mai departe unui șoarece pe care plănuia să-l mănânce dar care a scăpat, ca ulterior să fie mâncat de un boschetar care i-a absorbit memoriile în timpul digestiei și a crezut că sunt defapt mesaje de la dumnezeu și a decis să le povestească oamenilor pe stradă, unde l-a auzit un blogger care a decis să facă mișto de el pe net, de unde Antena3.ro a preluat știrea. 

Aceste creaturi, se zice că ar avea în jur de 20 de metri și o formă asemănătoare corpului uman. Mda, deja sună foarte plauzibil. Ia să vedem dovezile! 


Wow, ce imagini! Sunt, cum ar zice jurnaliștii din România, ireale! Dacă astea au ajuns să fie dovezi plauzibile pentru secolul 21, e trist. Dacă știam mă duceam să filmez vântul cu o sfeclă și sunt convins că ieșea vreun extraterestru ceva dintr-un boschete.  

Mă, dar de unde originează aceste informații. De unde altundeva decât de pe http://pinktentacle.com. Un site despre cultura japoneză, cultură care, cu toții știm e obsedată de monștri, tentacule și viol. Sigur creatura asta n-a fost inventată! SIGUR! 

Eu cred că e o conspirație, extratereștrii și creaturile astea supranaturale fac mișto de noi. Mereu caută un prost cu o cameră video de rahat ca să-i filmeze și să dea mai departe. Fraierii pun botul iar scepticii zic că-i vrăjeală, și uite așa se distrează copios pe seama noastră. 

Sursa: antena3.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu